Nyhedsbrev - nytår 2022

Glædelig jul og godt nytår

Svendborg Sejlerskole får nye ejere

Vi kan nu med stor glæde fortælle, at Svendborg Sejlerskole har fået nye ejere.

Vi er stolte over at Svendborg Sejlerskole bliver overtaget af professionelle kræfter med enorm sejlerfaring fra både mindre og store fartøjer i farvande over hele verden.

Sejlerskolen skal drives videre af et stærk og kompetent team med Sune. 

Blinkenberg i spidsen og Nicolai Juel Vædele og en række rutinerede instruktører, der alle har stor undervisningserfaring og mange sømil under kølen.

Sune Blinkenberg er uddannet Skibsfører fra Marstal Navigationsskole og har blandt andet været med til at starte det sejlende gymnasium A+ World Academy på det norske skoleskib SØRLANDET, hvor han var kaptajn og driftsdirektør. Hver sommer er Sune overdommer og løbsleder på kapsejladsen Fyn Rundt for Bevaringsværdige Sejlskibe.

Nicolai Juel Vædele har i mange år stået i spidsen for Yachtskipper 1-undervisningen i Kjøbenhavns Amatør Sejlklub (KAS). Nicolai er medstifter af og formand for Maritimt Værksted Hal 16 i Helsingør, der blandt andet arrangerer kapsejladsen Øresund På Langs, og er tidligere skipper på Nordkaperen.

Begge er godt kendte i det sydfynske ø-hav og ser frem til at få en endnu større tilknytning til Svendborg og Øerne.

En hilsen fra Sune og Nicolai

Det er altid en fornøjelse at overtage et velsejlende skib. Vi glæder os utrolig meget til at videreføre den kvalitet Ann og Niels har bygget op igennem årene. Vi vil gerne samarbejde med andre aktører og sejlklubber for at bidrage til, at Sejlerskolens kursister, også fremover, sikkert kan nyde livet til søs.

Sejlerskolens fokus bliver at udbyde undervisning i duelighedsbevis, Yachtskipper 3 og 1, samt beslægtede kurser som instrumentkursus, VHF, manøvreringskursus og lignende. Herudover vil vi arbejde på at etablere undervisning i Middelhavet og andre eksotiske farvande, noget Nicolai har haft stor succes med på hans andre yachtskipper-kurser.

Følg meget gerne med på vores hjemmeside www.svendborg-sejlerskole.dk fra først i det nye år.

Hvis du har spørgsmål eller andet på hjertet, kan du fremover kontakte os på info@svendborgsejlerskole.dk eller ringe til Sune på 2335 2239.

Vi fortsætter med Ship O’ Høj Sejlerrejer

Vi Niels og Ann vil gerne benytte lejligheden til at takke alle vores sejlergæster gennem de mange år. Det har været et utroligt møde med så mange dejlige og interessante mennesker, som i den grad har beriget vores tilværelse med deres engagement, gode humør, åbenhed og fortrolighed i et meningsfuldt samvær.

Vi har gennem årene knyttet mange værdifulde venskaber blandt vores gæster både fra kurserne i Svendborg og ikke mindst blandt de gæster, vi har mødt på eventyr i eksotiske omgivelser på alverdens have.

Langt de fleste af de gæster, vi har mødt, har vi jo været sammen med i mindst en hel uge, så giver det jo mening at lære hinanden at kende.

Vi har i mange år ikke lavet kursusaktiviteter på vores sejlerrejser og agter at fortsætte med den mere selskabelige og oplevelsesprægede sejlerrejse.

Vi har samtidig besluttet, at vi sandsynligvis ikke vil arrangere oversøiske rejser i fremtiden, men vil fortsætte rejserne både i Det Græske Øhav og sejlads på de europæiske kanaler.

Vi har stadig de samme telefonnumre: 20214250 samt 2360259.

 

Fra “De varme lande” 

Vi kan endnu engang nyde det fantastiske privilegium at rejse til Caribien det meste af januar og februar måned.

Sørejsen går fra Martinique mod Dominica og Guadeloupe.

Vi er godt kendte med de fleste områder på turen, så det bliver et dejligt gensyn.

Alle pladser er imidlertid besat.

Det Græske Øhav

Det lykkedes igen at skaffe en båd til to vidunderlige ferieuger i Det Græske Øhav.

Vi har lejet en 46 fods sejlbåd med 5 kahytter. Der er ligeledes tre toiletter med bad på hver båd. De nye Beneteauer er efterhånden blevet vældig rummelige med kæmpe cockpit og stor salon under dæk.

Det Ioniske hav, vi skal sejle i, er et af de mest vejrstabile områder i det Græske Øhav, så vi håber på masser af sol og moderat vejr.

Vi skal rejse med Primo Tours og Århus Charter, som gerne vil have os med. De har afgang morgen og eftermiddag fra Billund på fredage.

Vi har plads til 6 -7 gæster på hver af de to uger.

Rejserne bliver udbudt som pakkerejser, så man kan være sikker på at kunne få alle sine penge retur gennem Rejsegarantifonden, hvis rejsen ikke kan gennemføres. Vi har nummer 1456 i Rejsegarantifonden.

Som tidligere sejler vi ud fra Lefkas og glæder os til gensynet med Lefkas, Ittica, Kafelonia, Meganisi og Kalamos.

Vi ser frem til de hyggelige tavernaer, de gæstfrie grækere, 26 grader varmt badevand, fine sejlture, græsk salat, retzina og spændende drinks til sundowner.

1. tur: 18. – 25. august 2023         
ledige pladser            
pris: 13.500 kr.

2. tur: 25. august – 1. september       
ledige pladser            
pris: 13.500 kr.

Kanal Sejlads på de franske floder

Vi planlægger igen sejlture på de franske kanaler til september. Den værste sommerhede burde være forbi, så vi ser frem til nogle dejlige uger i det milde sydfranske klima.

Vi havde i de to første uger af oktober to fine rejser på Canal du Medi fra en del sluser syd for Toulouse til Sete ved Middelhavet.

Vi har planlagt at tage på endnu en research tur derned i maj, så mener vi, at vi kan tilrettelægge en helt særlig rejse, hvor vi oplever både kanalerne og alle vinmarkerne samt de spændende kystbyer ved Middelhavet med østers og eksotisk skaldyr, fisk og dejlige vine.

Vi kan sende mere detaljerede beskrivelse af turen efter research turen til dem, der har vist interesse for turen.

Første rejse: 
8. – 15. oktober 2023                               
pris: 13.500 kr.

Anden rejse: 
15. – 23. oktober 2023                             
pris: 13.500 kr.

I de perioder vi er ude at rejse, kan vi stadig kontaktes på telefon 20214250 samt 23602597.

Husk – I kan nu også være dækket af vores medlemskab af Rejsegarantifonden for den del af rejsen, vi er ansvarlige for, – også hvis I selv vælger at stå for køb af flybillet.

Medlem af Rejsegarantifonden 1456.

Ønsker du ikke at modtage vores nyhedsbreve i fremtiden, besvar venligst e-mailen og skriv nej tak i emne/subjekt – feltet.

Med venlig hilsen
Ann og Niels / Svendborg Sejlerskole

Tlf. 20214250  Ann
Tlf. 23602597  Niels

Vores fremtidige mailadresse bliver: niels@shipohøj-sejlerrejser.dk

Web: adresse: www.shipohøj-sejlerrejser.dk

På den adresse kan vi kontaktes om et par uger. De næste uger kan vi stadig kontaktes på den sædvanlige adresse: niels@shipohoejsejlerrejser.dk

 

Hvornår rejser vi?

Få overblik over planlagte sejlerrejser med Ship O´høj eksotiske sejlerrejser.

Vi er registreret i Rejsegarantifonden nr. 1456